ΑΕγχΠΠ μου δικαιώματα

Ο κανονισμός για την προστασία δεδομένων (ΑΕγχΠΠ) είναι ένας νέος κανονισμός ψηφιακή προστασία της ιδιωτικής ζωής που εισάγονται στις 25 Μαΐου 2018. Είναι τυποποιεί ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ιδιωτικής ζωής νομοθεσίας σε όλη την ΕΕ σε ένα κεντρικό σύνολο των κανονισμών που θα προστατεύει τους χρήστες σε όλα τα κράτη μέλη.

Δικαίωμα φορητότητα των δεδομένων εξάγετε τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό το κατάστημα. Δημιουργήστε ένα αρχείο excel που περιέχει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Δικαίωμα στη λήθη Διαγραφή του λογαριασμού σας από το κατάστημα μαζί με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλα διευθύνσεις, εντολές, και άλλες πληροφορίες σας θα χαθούν.

Δικαίωμα να Ανώνυμος Αλλάξτε πληροφορίες σας με πλασματικό δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο η ταυτότητά σας είναι προστατευμένη.

Το δικαίωμα να ενημερώνεται Αυτό καλύπτει κάθε συλλογή των δεδομένων από τις εταιρείες, και οι ιδιώτες πρέπει να ενημερώνονται πριν από συγκεντρώνονται στοιχεία.

Δικαίωμα έχουν πληροφορίες διορθωθεί Αυτό εξασφαλίζει ότι τα άτομα μπορούν να έχουν ενημερωθεί τα δεδομένα τους αν είναι ξεπερασμένο ή ελλιπείς ή λανθασμένες.

Δικαίωμα να περιορίσει την επεξεργασία Τα άτομα μπορούν να ζητήσουν τα στοιχεία τους δεν χρησιμοποιείται για την επεξεργασία.

Δικαίωμα αντικείμενο Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα των ατόμων να σταματήσει την επεξεργασία των δεδομένων τους για άμεση εμπορική προώθηση.

Δικαίωμα να κοινοποιούνται Αν υπήρξε παραβίαση των δεδομένων που θέτει σε κίνδυνο έναν πελάτη προσωπικά δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεται εντός 72 ωρών από την
έχοντας λάβει γνώση της παράβασης.

νόμος Cookie Σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν cookies - μικρά αρχεία δεδομένων - για την αποθήκευση πληροφοριών σε λαούς web browsers. Ορισμένες ιστοσελίδες περιέχουν εκατοντάδες από αυτούς.